Volop vertier bij vrouwenkoor Phoenix

Bloemen voor deze toppers! Vijf vrouwen omdat ze al 12,5 jaar trouw lid zijn van het koor: Henny Verveld, Berna Wonink, Wieke de Jonge, Gré Stoel en Mien Huysdens, en één lid is zelfs al 25 jaar lid: Antje Aldershof. 

De vrouwen van Vrouwenkoor Phoenix genieten al wekenlang van het feit dat ze weer samen mogen zingen bij Plein 5. Zingen is luisteren naar, en samensmelten met de zang van je buurvrouw; dus niets is prettiger dan fysiek bij elkaar te zijn als koor. Het was in het begin best weer even wennen maar al snel waren de kelen als vanouds flink gesmeerd.

De vrouwen moeten nu iedere donderdagavond vol aan de bak tijdens de repetitie onder de bezielende leiding van de zeer enthousiaste interim-dirigent Alide Touwen. Half december staat er namelijk een afwisselend kerstconcert op het programma met de welbekende Phoenix-mix van klassieke en modernere, sfeervolle kerstmuziek. Het kerstconcert is op uitnodiging van het Brummens Mannenkoor en jongerenkoor Vox doet ook mee. Een heerlijk Brummens onderonsje dus! Er volgt snel meer informatie over dit concert.

Tijdens de ledenvergadering aan het begin van het zangseizoen werden zes leden gehuldigd. Vijf vrouwen omdat ze al 12,5 jaar trouw lid zijn van het koor: Henny Verveld, Berna Wonink, Wieke de Jonge, Gré Stoel en Mien Huysdens, en één lid is zelfs al 25 jaar lid: Antje Aldershof. Drie dames ontvingen vorige week nog hun welverdiende prachtige bos bloemen die ze nog te goed hadden omdat ze niet op de vergadering aanwezig konden zijn.

Ook zin om te zingen? Iedere donderdag repeteert het vrouwenkoor in het gebouw van Plein 5, Limburg van Stirumplein 5 in Brummen om 20.00 uur. Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom.